Reserveer hier uw plaatsbewijzen

Afgelopen weken zijn we druk geweest met het realiseren van een ware musicalfilm als alternatief voor de voorstellingen op de planken, die vanwege corona niet kunnen plaatvinden. Zowel de Elburg groep als de Hattem leerlingen hebben elk hun eigen film gemaakt welke vertoond wordt in MFC ’t Huiken in Elburg.

Matoaka – door de Elburg leerlingen, wordt vertoond op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober.

Matoaka – door de Hattem leerlingen , wordt vertoond op zaterdag 31 oktober en vrijdag 6 november.

Alle vaders, moeders, broers, zussen, opa’s, oma’s, vrienden en vriendinnen zijn natuurlijk van harte welkom om de films te komen bekijken. Vanwege de coronamaatregelen mogen er echter per vertoning 30 mensen in de zaal. Hierom draaien we meerdere keren per dag de film. Let bij het reserveren van uw plaatsbewijzen goed op dat u voor de juiste musicalgroep, datum en tijdstip reserveert. Indien het niet meer mogelijk is voor een tijdslot te reserveren, dan is het maximaal aantal reserveringen van 30 bereikt. Kiest u dan voor een andere dag en of tijdslot. De Tickets ontvangt u na Ideal betaling als PDF bestand in uw mailbox. 

Ziet u geen mail met daarin de tickets? Kijk dan even tussen uw spamberichten.

Tijdens de vertoning van de films stellen we het op prijs als u een mondkapje draagt en de corona maatregelen in acht neemt.

Om te reserveren, klikt u eerst op de musicalgroep waarin uw zoon of dochter speelt: